Пиццаға арналған қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 1 үлкен пияз, 2 ас қасық. ас қасық зәйтүн майы, 4 түйір сарымсақ, 4 ас қасық. ас қасық томат пастасы, 500 г аршылған қызанақ немесе 1 банка аршылған қызанақ (400 г), 2 шай қасық орегано, тимьян және жаңа піскен немесе кептірілген насыбайгүл, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 1 лавр жапырағы.
Сипаттамасы Пиязды тазалап, оны ұсақтап тураңыз. Қатты қыздырылған зәйтүн майында 4 минут ішінде сөндіріңіз. Сарымсақ бастырғыштың көмегімен сарымсақты массаға сығыңыз. Шырынмен бірге шанышқымен ұсақталған томат пастасы мен қызанақты қосыңыз. Дәмдеуіштерді, шөптерді және лавр жапырағын қосыңыз. Қайнатыңыз және баяу отта 30 минут бойы ашық кастрюльде қоюланғанша қайнатыңыз. Пісірудің соңында лавр жапырағын алыңыз.