Корольдік стильдегі сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Тауық еті 80, сорпа 250, бадам 5, ақ нан 25.
Сипаттамасы Жаңа ғана қуырылған тауықтың етін сүйектен бөліп, қайнаған сорпаға салып, баяу отта 15-20 минут қайнатады. Содан кейін етті алып тастайды, салқындатады және бадам мен сорпаға малынған ақ нанмен бірге ет тартқыштан өткізеді. Сорпаның бірнеше қасықшасын қосып, етті електен өткізіп, сорпасы бар кастрюльге салып, қыздырады. Қызмет көрсету кезінде сары майға қуырылған ақ нанның бір бөлігін табаққа салыңыз.