Полтава стиліндегі тоқаштары бар Юшка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Картоп 130
пияз 30
шошқа майы (бекон) 15
тұз
тұшпара үшін: бидай ұны 50
жұмыртқа 1/8 дана.
су.
пияз 30
шошқа майы (бекон) 15
тұз
тұшпара үшін: бидай ұны 50
жұмыртқа 1/8 дана.
су.
Сипаттамасы Ашытқысыз қамырды қалыңдығы 2 см қабатқа жайып, төртбұрыштап турайды (1,5х1,5). Қайнаған сорпаға туралған картопты салып, 3-5 минуттан кейін тұшпара салып, сорпаны 15-20 минут қайнатады. Содан кейін пиязбен қуырылған тұз, дәмдеуіштер және шошқа майымен (бекон) дәмдеңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Полтава стиліндегі тоқаштары бар Юшка пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся Картоп 130, пияз 30, шошқа майы (бекон) 15, тұз, тұшпара үшін: бидай ұны 50, жұмыртқа 1/8 дана., су.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz