Періште нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
1
5 литр ет сорпасы
150 г бидай нанының үгіндісі
50 г ветчина
40 г сиыр целлюлозасы
40 г үгітілген ірімшік
100 г ұн
1 шикі жұмыртқа
бір сарысы
үгітілген мускат жаңғағы
тұз.
5 литр ет сорпасы
150 г бидай нанының үгіндісі
50 г ветчина
40 г сиыр целлюлозасы
40 г үгітілген ірімшік
100 г ұн
1 шикі жұмыртқа
бір сарысы
үгітілген мускат жаңғағы
тұз.
Сипаттамасы Нанның үгіндісін ет сорпасына салып, қатты сығыңыз. Ветчина мен сиыр етін ет тартқыштан өткізіп, нан, үгітілген ірімшік, жұмыртқа, тұз және мускат жаңғағымен жақсылап араластырыңыз. Қоспадан жаңғақ көлеміндей шарлар жасап, ұнға салып, қайнаған сорпаға салып, 10 минуттан кейін үстелге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Періште нан сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся 1,5 литр ет сорпасы, 150 г бидай нанының үгіндісі, 50 г ветчина, 40 г сиыр целлюлозасы, 40 г үгітілген ірімшік, 100 г ұн, 1 шикі жұмыртқа, бір сарысы, үгітілген мускат жаңғағы, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz