Париж стиліндегі пияз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Пияз 120
сары май 10
бидай ұны 5
сорпа 250
ақ нан 20
лавр
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
сары май 10
бидай ұны 5
сорпа 250
ақ нан 20
лавр
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды сары майға қуырылған табада қызарғанша қуырады, оған ұнды, сосын ет сорпасын, лавр жапырағын, ұнтақталған қара бұрышты араластырып қосып, аздап 30 минут қайнатады. Лавр мен тұзды дәміне қарай алыңыз. Жаңа піскен ақ нанның жұқа тілімдері жоғары отта майсыз кептіріледі. Сорпа сорпа шыныаяқына құйылады, оған бір тілім нан салынады, үгітілген ірімшікке себіледі, қақпақпен жабылады және ірімшік еруі үшін бірнеше минут бойы жылы пешке қойылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Париж стиліндегі пияз сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся Пияз 120, сары май 10, бидай ұны 5, сорпа 250, ақ нан 20, лавр, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz