Словак картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Су немесе сорпа, картоп (4-5 дана), қаймақ (1 стақан), ұн (1 ас қасық.л.), паприка (ұнтақталған тәтті бұрыш), лавр жапырағы, тұз, пияз (1 бас), өсімдік майы.
Сипаттамасы Картопты кішкене текшелерге кесіңіз, өсімдік майына пиязбен бірге жартылай дайын болғанға дейін қуырыңыз. Қайнаған суға немесе сорпаға құйыңыз, аздап пісіріңіз, содан кейін ұнмен араластырылған қаймақ, лавр жапырағы, тұз, паприка қосыңыз, сіз сарымсақты (әуесқой үшін) аласыз. Қайнағанға дейін қайнатыңыз, ол қалыңдаған сайын - үстелге қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 4.