Қуырылған шалбар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер рутабага 1 кг, 1 ас қасық ұн, 1 стакан қаймақ, дәміне қарай тұз, бұрыш, туралған ақжелкен немесе аскөк.
Сипаттамасы Рутабагаларды тазалаңыз, жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз, саусақтың қалыңдығына кесіңіз, тұз, бұрыш себіңіз, ұнға ораңыз. Дайындалған шведтерді екі жағынан сары маймен жақсы қыздырылған табада қуырыңыз. Қуырылған рутабагаларды сол табада алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 5 минут бұрын рутабагаға қаймақ құйыңыз. Қызмет көрсетер алдында рутабагаларды туралған шөптермен себіңіз.