Болгариялық жазғы сорпа (таратор)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Айран 2 бут., аскөк, 3-4 ұсақ қияр, 4 жаңғақ, 3 ас қасық өсімдік майы, 2 шымшым қызыл болгар бұрышы, 5 түйір сарымсақ, тұз, 0,5 литр су.
Сипаттамасы Айранды кастрюльге құйыңыз, сумен сұйылтыңыз, қиярды ірі үккіште үккіштен өткізіп, айранға, тұзға құйыңыз, ұнтақталған жаңғақ пен ұсақталған сарымсақты кастрюльге салыңыз, содан кейін аздап қуырыңыз. қызыл бұрышпен бірге өсімдік майы, бірақ қара түске айналмас үшін және мұның бәрін кастрюльге құйыңыз, араластырыңыз және аскөк қосыңыз!