Шпигирленген баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Баклажандар 200, шошқа майы (бекон) 30, сарымсақ 10, зәйтүн майы 20, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Баклажандар жуылады, сүртіледі және олардың әрқайсысында екі тілік жасалады. Шошқа майы мен сарымсақ кесектерін кесектерге салады, бұған дейін шошқа майын тұз бен бұрышқа орайды. Тұндырылған баклажандарды табаға салып, үстіне өсімдік майын құйып, қақпағын жауып, баяу отта шамамен 1 сағат ұстайды, анда-санда айналдырып, май құйып отырады. Ұзына бойына екіге бөліп, тұздап, зәйтүн майымен құйып береді.