Баклажан пюресі (Антиль аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Баклажандар 150, лимон 1/6 дана., зәйтүн майы 10, ұнтақталған қызыл және қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Баклажандар тазартылады, жұмсақ болғанша аздап суға қайнатылады, саңылаулы қасықпен шығарылады, судың ағып кетуіне жол беріледі және пюре түрінде езіледі. Пюреге лимон шырынын, тұзды, ұнтақталған қара және қызыл бұрышты, зәйтүн майын қосып, араластырып, зәйтүн майымен майланған кастрюльге салып, пешке қайнатыңыз (Пюре пісірілмеуі керек).