Орысша палау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 500 г
пияз 1 дана
сәбіз 1 дана
дәмдеуіштер
інжу арпа 500 г
томат пастасы (тұздық
қызанақ) 1 ас қасық. л.
тұз
бұрыш.
пияз 1 дана
сәбіз 1 дана
дәмдеуіштер
інжу арпа 500 г
томат пастасы (тұздық
қызанақ) 1 ас қасық. л.
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Шошқа етін көкөністермен қалың қабырғалы ыдыста қуырыңыз (қазан, кастрюль және т.б.). Тұз, бұрыш қосып, дәмдеуіштер, томат пастасын қосыңыз. Жарманың екі бөлігіне судың үш бөлігі мөлшерінде ыстық су құйып, 10-15 минут қайнатыңыз. баяу отта. Жарманы шайыңыз және 5-10 минут қайнатыңыз. бөлек ыдыста. Жарманы алынған сорпаға біркелкі салып, қалған суды жарма деңгейіне дейін буландырыңыз. Содан кейін қақпақты мықтап жауып, 200-220 градусқа дейін қыздырылған пешке 45-50 минутқа қойыңыз. Ыстық күйінде салқын арақ пен тұздалған қиярмен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Орысша палау пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 500 г, пияз 1 дана, сәбіз 1 дана, дәмдеуіштер, інжу арпа 500 г, томат пастасы (тұздық, қызанақ) 1 ас қасық. л., тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz