Пасхаға апельсин шәрбатымен маринадталған лосось
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 100 г лосось, қабығы бар 100 г апельсин, 20 г қыша, 10 г аскөк және 5 г тұз.
Сипаттамасы Лососьді ет тартқышы арқылы айналдырылған апельсин қабығымен бірге маринадтаңыз және суықта 12 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін апельсин массасын тазалап, қыша, туралған аскөк жағып, суықта тағы 12 сағатқа қалдырыңыз. Дайын балықты жұқа табақтарға кесіп, табаққа әдемі етіп салыңыз. Жұмсақ ірімшік (хови) лосось үшін өте қолайлы. Сіз тағамды салат жапырақтарымен, қызанақ тілімімен және лимон тілімімен безендіре аласыз. Зәйтүн мен аскөк бұтағын міндетті түрде салыңыз.