Шұжық (шұжықтар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Жаңа қой етінің ішегі 100
қой еті 45
көкбауыр 20
құйрық майы 10
күріш 30
пияз 35
су 130
бұрыш
тұз.
қой еті 45
көкбауыр 20
құйрық майы 10
күріш 30
пияз 35
су 130
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қойдың ішектеріне тұз себіліп, бірнеше рет сумен жуылады, айналдырылады, қырылады және қайтадан жуылады. Қой етінің етін, құйрық майын, көкбауыр мен пиязды ет тартқыштан өткізіп, жартылай дайын болғанға дейін қайнатылған күріш, тұз, бұрыш, сумен араластырады. Алынған тартылған ет ішекке толтырылып, жіппен байланады. Шұжықтар жарты сағаттай қайнатылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шұжық (шұжықтар) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Жаңа қой етінің ішегі 100, қой еті 45, көкбауыр 20, құйрық майы 10, күріш 30, пияз 35, су 130, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


