Ақсақал
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің филесін кесектерге кесіңіз, 300-400 г бекон майын қосыңыз (мөлшері 5-8 мм). 1 кг ет пен шошқа майына қосыңыз: 22-25 г тұз, 6 г ірі ұнтақталған бұрыш және зире, содан кейін 24-тармақты қараңыз. Егер қоспаны кең шошқа ішектеріне толтырып, екі жағынан байлап қойса, сіз "Вавица" аласыз. Содан кейін бұйымдар тұзбен сүртіледі, әсіресе тігіс бойымен, екі тақтаның арасына жүктің астына қойылады және мезгіл -мезгіл аударылады, шамамен 1 ай ұсталады, жылы және суық сумен жуылады, ағаш күлімен (қайың) себіледі, кептіріледі. . Күлі бар жәшікте сақтау керек.