Шетен тұнбалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Конференцияда fido7.ru б.шарап Константин Ветлов өз хатында Святослав Логиновтың тау күлінің тұнбасының рецептін келтіреді. Міне, ол: Тау күлінің әйгілі болғаны - тұнбалар. Коньяктағы тау күлі ерекше құрметке ие. Тау күлін коньякпен пісіру үшін тау күлі болуы керек. Бұл үшін коньяк мүлдем қажет емес. Таңдалған жидектерден бір стақан алыңыз да, оларды бір бөтелке арақпен толтырыңыз. Сондай-ақ, оған бір ас қасық бал мен аздап, сонымен қатар шамамен бір ас қасық емен қабығын қосыңыз (бұл қабықтың ағашқа іргелес бөлігі). Бұл үшін емен ағашын кесудің қажеті жоқ, тек бір бұтақты кесіп тастаңыз. Барлығын дұрыс жабыңыз және оны бірнеше ай бойы тұндырыңыз. Содан кейін Жаңа жыл қарсаңында сіз достарыңызды ең жақсы, жүз жылдық коньякта тау күлімен емдей аласыз