Кәуап "Лагуна"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бекіре балығы, қырықбуын еті және алып теңіз асшаяндарының құйрық еті лимон шырынында маринадталады, оған ақ шарап пен шөптер қосылады. Содан кейін барлық өнімдер ұнға пісіріледі, паприка араластырылады, шашлыктарға келесі тәртіпте киіледі: балық, тарақ, асшаян. Содан кейін олар дайын болғанға дейін грильде пісіріледі. Гарнирге қызанақ соусымен қуырылған көкөністермен қайнатылған күріш, қабықтағы мидия, асшаян, зәйтүн ұсынған дұрыс. 1 порция үшін: 80 г балық, 60 г тарақ еті, 60 г алып жеміс-жидек асшаяндарының құйрық целлюлозасы (шаян етін де қолдануға болады), 40 г тәтті паприка, 30 г күріш, 10 г мидия, 15 г асшаян, 30-40 г ақ шарап, зығыр.