Өзбек тіліндегі бөдене кебабы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған және тазартылған бөденелерді немесе кекіліктерді 15 минут тұзды суға құйыңыз, содан кейін теріні алып тастаңыз, оларды ыстық еріген сары майға батырыңыз, дәмдеуіштер (ажгон), қара бұрыш себіңіз, ұнға орап, шашлыктарға салыңыз. . Көмірдің үстінде немесе пеште сым торда пісіріңіз, мезгіл-мезгіл ұшаларды ұнмен сүртіңіз, әсіресе олардан шырын шыға бастағанда. Ең дәмді кәуап бөденені арша көмірінің үстіне қуырса алынады.