Цуккини мен қызанақ қосылған қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған ұшаны бөліктерге бөліп, аяқтары мен қанаттарының сіңірлерін кесіп тастағаннан кейін, оларды аздап ұрып тастайды. Содан кейін кесектерді тұздап, бұрыштап, терісін төмен қаратып, маймен қыздырылған таяз табаға салып, екі жағынан қуырады. Қаймақ қосқаннан кейін ет қақпақ астында 10-15 минут қуырылады. Цуккини бөлек қуырылады, тілімдерге кесіледі, ал қызанақ екіге бөлінеді. Қызмет көрсету кезінде етті қыздырылған табаққа салады, цуккини мен қызанақпен қоршайды, қуыру кезінде пайда болған шырынмен суарады және ащы шөптерге себеді. 1 тауық еті, 200 г цуккини, 150 г қызанақ, 50 г қаймақ, 60-80 г еріген сары май, ақжелкен мен аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.