Қарақұмық ботқасымен пісірілген саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Майға туралған және қуырылған саңырауқұлақтар еріген сары май мен қаймақпен бірге ботқа салынады. Барлығы жақсылап араластырылып, қақпағы тығыз жабылған табаға салынып, ыстық пешке 30 минутқа қойылады, 200 г жаңа саңырауқұлақтар, 150 г ұсақталған қарақұмық ботқасы, 250 г қаймақ, 60 г сары май, дәміне қарай тұз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қарақұмық ботқасымен пісірілген саңырауқұлақтар пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz