Саңырауқұлақтармен қуырылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 300 г картоп, 20 г шошқа майы, 10 г сары май немесе 15 г еріген, 50 г пияз, 150 г жаңа саңырауқұлақтар Картопты аршып, текшелерге, тілімдерге, тілімдерге немесе кішкене текшелерге кесіңіз. Маймен қуырыңыз, оны толығымен қызарғанша бұраңыз. Аздап қуырылғаннан кейін тұз себіңіз. Қызмет көрсету кезінде сары май, пияз және саңырауқұлақтармен қуырылған май құйыңыз. Пиязды турап, қуырып, картоппен араластырыңыз, үстіне майдалап туралған қуырылған саңырауқұлақтарды салыңыз.