Қара өрікпен пісірілген скумбрия
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қара өрікпен пісірілген скумбрия Филеге кесілген балық бөліктерге бөлінеді, аздап ұрылады, тұздалады, үгітілген ірімшікке себіледі және конус түрінде оралады. Алдын ала суланған және тұқымсыз қара өрік конустарға салынады, егер балық кесектері қалың болып шықса, конустарды байлап қою керек. Содан кейін конустар сары майға туралған туралған пияз қосылған табаға салынады, үстіне қайнатылған картоп салынады, үстіне қаймақ, қаймақ пен майонез қоспасы немесе қаймақ тұздығы құйылады, үгітілген ірімшікке себіледі. және пеште 20 минут пісіріңіз. Жасыл ақжелкенге себілген табада немесе табаққа беріледі. Барлық компоненттер дәміне қарай.