Жемістер мен жидектерге арналған маринадталған құю
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жемістер мен жидектерге арналған маринадталған тұздық көкөністерге арналған сияқты дайындалады. Айырмашылықтар дәмдеуіштер жиынтығында - лавр жапырағы, бұрыш, қалампыр, даршын. Сонымен қатар, жемістер мен жидектерді маринадтау кезінде қант міндетті компонент болып табылады. Дайындалған маринадталған құю шыны ыдыста сақталады. Сіз су-тұз-қант қоспасын дайындауға болады. Бұл жағдайда дәмдеуіштер жемістер мен жидектерді банкаларға салған кезде қосылады, ал сірке суы консервіні жаппас бұрын тұздыққа құйылады. Қажетті сірке суы эссенциясының мөлшері көкөністерге арналған тұздықты дайындаған кездегідей кесте бойынша анықталады.