Тәтті бұрышты тұздау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тәтті бұрыштың жоғары дәмдік қасиеттері бар. Оны қиярмен, қызанақпен және өздігінен тұздауға болады - толтырылмаған және толтырылған. Қияр мен қызанақ қосылған бұрыш шамамен 1/5 бөлігін алады. Тұздау алдында бұрышты қайнаған суға 2-3 минут қайнатады, содан кейін тұздауға дайындалған қиярға немесе қызанаққа қосады. Тұздалған толтырылмаған бұрыш екі жолмен дайындалады: дәмдеуіштерсіз және дәмдеуіштермен. Дәмдеуіштерсіз бұрыш 7% тұзды ерітіндімен (бір шелек суға 700 грамм тұз), ал дәмдеуіштермен - 6% (бір шелек суға 600 грамм тұз) құйылады.