Шұжықтан жасалған тұшпара (тағамдар: неміс)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Құрғақ тоқаштарды суға салып, илейді. Аңшылық шұжықтарды ұсақ текшелерге турайды. Саумалдық, пияз, ақжелкенді ұсақтап турайды. Барлық өнімдерді ұнмен, жармамен және жұмыртқамен араластырады, тұздайды, бұрыштайды және алынған массадан жұмыртқаның көлеміндей тұшпара жасайды. Оларды аздап тұздалған суға қайнатады және олар қалқып шыққаннан кейін саңылаулы қасықпен шығарады. Шпигті табада ерітіп, тұшпара қайнатылған аздап су құйып, майдалап туралған пиязды аздап жібереді. Соңында туралған ақжелкен қосылады және бәрі тұшпарамен араластырылады. Тұшпара пісіріледі, дайын тағам жұмыртқамен құйылады. Жасыл салат бөлек беріледі.