Эквадорлық стильдегі шошқа етінің филесі (мас)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің филесін пияз, сарымсақ, ақжелкен, бұрыш, зире қосылған тұзды суға ет жұмсақ болғанша пісіріңіз. Оттан алыңыз, суытыңыз және дөңгелек етіп тураңыз. Жұмыртқаны, тұзды, бұрышты шайқаңыз, содан кейін біртекті масса алу үшін кезекпен сүт пен ұн қосыңыз. Содан кейін кесектерді осы массаға батырып, қайнаған майға қызарғанша қуырыңыз. Пияз, лимон, тұз және салат майынан тұздық дайындаңыз. Тұздықпен жабылған ыстық филеге қызмет етіңіз.