Хакстар. Неміс шошқа етінің аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындау: Аяқты жуыңыз, тұз себіңіз, пышақпен тесіктер жасаңыз, сарымсақты сол жерге салыңыз, дәміне қарай дәмдеуіштермен жайыңыз және 40 минутқа қалдырыңыз. Содан кейін нұсқалардың кез келгені... 1. Қуыруға арналған табада, содан кейін пісіру парағында және пеште аздап қуырыңыз, сорпаны жиі құйыңыз. 2. Фольгаға және пешке екі сағатқа ораңыз. 3. Етті кептірмеу үшін қақпағы бар терең ыдысқа салыңыз да, пешке сорпаны құйыңыз.