Саусақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өнімдер: 500г. Ет (котлеттердегідей), 1 сәбіз, 200 г. Шошқа майы, дәміне қарай тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау: Етті кесіңіз де, котлеттер сияқты шайқаңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Ішіне жіңішке жолақтарға кесілген сәбізді (бірнеше жолақ) және шошқа майын салыңыз. Етті түтікке орап, құлап кетпес үшін жіппен байлаңыз. Содан кейін "саусақтарды" қайнатыңыз. Олар пісірілген кезде, жіпті алып тастап, пеште қызарғанша қуырыңыз (пісіру парағын маймен майлаңыз).