Bollito misto
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 сиыр етінің тілі 1 бұзау басы 1 кг сиыр еті, қабырғасы 1 сорпа тауық еті 2 шошқа еті 2 көкөніс сорпасы, тұз 3 қатты пісірілген жұмыртқа 1/8 л өсімдік. Малса 3 ас қасық.л. Ақ шарап сірке суы Тұз Бұрыш Қант 6 ас қасық.л. Туралған шөптер
Сипаттамасы Боллито мисто (ет бұқтырмасы) (тағамдар: итальяндық) Дайындау: Бұл солтүстік итальяндық тағамның атауы "Қайнатылған қоспа" дегенді білдіреді, сондықтан бұл жерде біз негізінен бір бөлікке пісірілген және кесілген пісірілген ет туралы айтатын боламыз. тікелей үстелде бөліктерге бөліңіз. Ет сорттарының үйлесімі жеңіл. Бірақ кез келген жағдайда сиыр еті, бұзау еті, тіл және тауық еті болуы керек. Қосымша ретінде сарымсақ шұжықтары мен шошқа еті мүмкін. Ыстық және суық гарнирлер де әртүрлі. Бірақ шөптерден жасалған салқын тұздық (сальса-верде) міндетті түрде болуы керек. Bollito misto тығыз отбасылық орта үшін мұқият дайындалады. Дайындау: Ет пен құс етін сорпаға арналған көкөністермен және тұзбен бұқтыруға арналған кастрюльге бұқтырыңыз. Тілді тазалаңыз, еттің барлық түрлерін бір тақтаға ыстық етіп жайыңыз. Пісірілген картоппен, буға пісірілген сәбізмен, буға пісірілген қырыққабатпен (ақ немесе қызыл), балдыркөк пен қызылша салатымен, ұсақ маринадталған қиярмен, маринадталған қиярмен және інжу пиязымен бірге қызмет етіңіз. Сальса-верде: Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз. Өсімдік майынан, сірке суынан және дәмдеуіштерден жасалған салат тұздығын араластырыңыз, оған жұмыртқа мен шөптерді қосыңыз (мысалы, аскөк, эстрагон, ванна, Любовник, ақжелкен, кішкене күйік, жасыл пияз). Тұздықты 2 сағат қайнатыңыз.