Армян тәтті палауы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Басы еніне ұқсас-палау (күрішті алдын ала пісіру бөлігінде). Сары майды қазанға ерітеміз, аздап күріш саламыз, аздап араластырамыз, үстіне қалғандарын құйып, үстіне май құйып, қақпағын жауып, шамамен 40 минут қайнатамыз. Біз кептірілген жемістерді сұрыптаймыз / жуамыз / кептіреміз және қыздырылған маймен табаға саламыз. Қалампыр, даршын, ұсақталған бадам қосып, қақпағын жауып, аздап қуырамыз. Дайын күріш пен жемістерді табаққа араластырып, бірден жейміз. Әуесқойлар тәттілендіре алады. Құрамы бірдей, + бадам/қалампыр/даршын. Нәтиже алдыңғы нұсқаға қарағанда құрғақ және ұнтақталған, біздің Гурьев ботқасына жақынырақ. Қазан болмаған жағдайда мен тефлон жамылғысын ұсынамын.