Ыдыстағы бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 700 г бауыр 15 картоп 1,5 кесе ет сорпасы 3 пияз 7 ас қасық.л май 3 ас қасық томат пюресі тұзы, аскөк нұсқаулары:
Сипаттамасы Бауырды кішкене текшелерге кесіңіз және майға қуырыңыз, бірақ тұзды емес. Майға туралған картопты қуырыңыз, бірақ бауырдан бөлек. Майдалап туралған пиязды томат пастасы қосылған майға құтқарыңыз. Осыдан кейін, барлық өнімдерді кастрюльге салыңыз, бірақ әрқашан белгілі бір тәртіпте: алдымен бауыр, содан кейін картоп, содан кейін пияз. Алынған қабыршақты массаны ет сорпасына құйып, бұқтыруға қойыңыз. Тағамның кеуіп кетуіне жол бермеу үшін кәстрөлдерді қақпақтармен жабу керек. Пештегі температура 200-250 градус болатынына назар аударыңыз. Қызмет көрсетер алдында (міндетті түрде кәстрөлдерде) аскөк жасылымен кушанья себіңіз.