Қымыздық пен шпинат қосылған балық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ершей кем дегенде 1,5 фунт, 1,5 фунт жаңа бекіре, 1-2 пияз, бір шоқ жасыл, 3/4 фунт шпинат, 3/4 фунт қымыздық, 1/2 кесе ұн, қасық сары май, 1 кесе қаймақ, 5 жұмыртқа.
Сипаттамасы Қымыздық пен шпинаттан жасалған балық сорпасын ақ тамырдан, шыршадан, бір шоқ шөптен, бұрыш пен лавр жапырағынан қайнатыңыз, ағызыңыз. Бекіре тұқымдас балықтың бір бөлігін қайнаған сумен күйдіріңіз, терісін алып тастаңыз, балықты тамырдан, дәмдеуіштерден және шыршадан суық сүзілген сорпаға салыңыз, қайнатыңыз, баяу отта пісіріңіз, алыңыз, салқындатыңыз, шеміршектен алыңыз, бөліктерге бөліңіз. . Сонымен қатар, шпинатты қымыздықпен екіге бөліп пісіріңіз, жуыңыз, сығыңыз, тұзды қайнаған суға батырыңыз, пісіріңіз, елекке тастаңыз, үстіне суық су құйыңыз. Су ағып кеткенде, електен сүртіңіз, шпинат пен қымыздықты ыдысқа салыңыз, ыстық сорпамен аздап сұйылтыңыз, сорпаның қалған бөлігін дереу құйыңыз, сорпаны ұн мен сары май мен қаймақпен дәмдеңіз. Бекірені ыстық қырыққабат сорпасына батырыңыз, тік жұмыртқамен бірге қызмет етіңіз.