Шмерребред (скандинавиялық тағам)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Eugene Leskovets 2:450/43
Сипаттамасы Шмерребред (скандинавиялық тағам) Нанның әр түрлі сорттары - ақ, қара, қытырлақ - майлы пастамен майланған. Сары майға үгітілген желкек, сарымсақ, шөптер (пияз, аскөк, ақжелкен) немесе пияз мен тұздалған қияр қосылған жұмыртқа қосылады. Майдың әртүрлі түрлерімен майланған нан келесі салмасы бар бутербродтар үшін қолданылады: қайнатылған ет, сарысы, майдалап туралған пияз және қызылша, ысталған майшабақ (балық) тілімі, араластырылған жұмыртқа, жасыл пияз себілген, ветчина, жартысы қатты пісірілген жұмыртқа, маринадталған қияр тілімі, қою жұмыртқа соусы, майонезді қуырылған балық кесектеріне нүктелермен, лимонның жұқа тілімімен, картоп салатымен, тік жұмыртқаның дөңгелегімен, майдалап туралған көк пиязбен, паста тілімдерімен (бауыр, балық болуы мүмкін), тілімдермен жағыңыз тұздалған қияр, маринадталған майшабақ тілімдері, жарты пісірілген жұмыртқамен безендірілген қызанақ тілімдері, қызыл бұрыш тілімдерімен безендірілген желедегі майшабақ, қатты пісірілген жұмыртқа тілімдері, томат пюресі мен сарымсақ тілімдерімен безендірілген, немесе анчоус сақиналары, немесе спраттар.