Шелпек - Сан-пинг
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г. ұн, бір шымшым тұз, 100 г ыстық су, 1 жұмыртқа, туралған жержаңғақ немесе күнжіт тұқымы. Ұнға бірте -бірте шай қасықпен ыстық суды тығыз қамыр пайда болғанша қосамыз. Оны майлықтың астына жарты сағатқа қояйық. Қытырлақ шелпек қабаттарды құрайды және шараппен немесе ет сорпаларымен бірге десерт ретінде беріледі. Lesya AversНina, 2:463/18
Сипаттамасы Шамамен 1-2 мм жайыңыз (кеспе сияқты). Аздап қыздырылған шошқа майымен аздап жағыңыз, қайтадан жартысына бүктеңіз. Бұл процесс 5 рет қайталанады. Содан кейін қамырды жайып, стақанмен торттарды кесеміз. Содан кейін біз оларды ұрылған жұмыртқамен жайып, туралған жержаңғақ себеміз. Аздап жайылған пісіру парағында қатты қыздырылған пеште қоңыр-сары түске дейін пісіріңіз.