Етке арналған шарап соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Майдалап туралған пиязды, сәбізді, балдыркөк пен ақжелкенді маймен бөлек құтқарыңыз. Тұздалған тамырларға бұрын сорпамен сұйылтылған 50 г томат пастасын қосыңыз. Және мұның бәрін тағы 10 минут қайнатыңыз. Ұн тартқышқа үздіксіз араластыра отырып, ыстық сүзілген сорпаны құйыңыз.
Сипаттамасы Қуыруға арналған табада екі ас қасық майды қыздырыңыз, оған 2 ас қасық құйыңыз. л ұн және оны орташа отта ашық қоңыр түске дейін және қыздырылған жаңғақ хош иісі пайда болғанша сақтаңыз. Алынған біртекті массаны қайнатыңыз, содан кейін оған тұздалған тамырлар мен бұрыш қосып, мезгіл-мезгіл майды кетіре отырып, пісіруді жалғастырыңыз. Осыдан кейін тұздықты сүзіп алыңыз, қайнатылған тамырларды сүртіңіз. Тұздыққа тұз, қант қосып, 100 г құрғақ қызыл шарап құйыңыз, қайнатыңыз, оттан алыңыз және 1 ас қасықтан дәмдеңіз. л сары май.