Етке арналған шарап соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Майдалап туралған пиязды
сәбізді
балдыркөк пен ақжелкенді маймен бөлек құтқарыңыз. Тұздалған тамырларға бұрын сорпамен сұйылтылған 50 г томат пастасын қосыңыз. Және мұның бәрін тағы 10 минут қайнатыңыз. Ұн тартқышқа үздіксіз араластыра отырып
ыстық сүзілген сорпаны құйыңыз.
сәбізді
балдыркөк пен ақжелкенді маймен бөлек құтқарыңыз. Тұздалған тамырларға бұрын сорпамен сұйылтылған 50 г томат пастасын қосыңыз. Және мұның бәрін тағы 10 минут қайнатыңыз. Ұн тартқышқа үздіксіз араластыра отырып
ыстық сүзілген сорпаны құйыңыз.
Сипаттамасы Қуыруға арналған табада екі ас қасық майды қыздырыңыз, оған 2 ас қасық құйыңыз. л ұн және оны орташа отта ашық қоңыр түске дейін және қыздырылған жаңғақ хош иісі пайда болғанша сақтаңыз. Алынған біртекті массаны қайнатыңыз, содан кейін оған тұздалған тамырлар мен бұрыш қосып, мезгіл-мезгіл майды кетіре отырып, пісіруді жалғастырыңыз. Осыдан кейін тұздықты сүзіп алыңыз, қайнатылған тамырларды сүртіңіз. Тұздыққа тұз, қант қосып, 100 г құрғақ қызыл шарап құйыңыз, қайнатыңыз, оттан алыңыз және 1 ас қасықтан дәмдеңіз. л сары май.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Етке арналған шарап соусы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Майдалап туралған пиязды, сәбізді, балдыркөк пен ақжелкенді маймен бөлек құтқарыңыз. Тұздалған тамырларға бұрын сорпамен сұйылтылған 50 г томат пастасын қосыңыз. Және мұның бәрін тағы 10 минут қайнатыңыз. Ұн тартқышқа үздіксіз араластыра отырып, ыстық сүзілген сорпаны құйыңыз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz