Тәтті және қышқыл тәтті балық (тан су ю)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г тұщы су балығы
1 \\2 ас қасық. л өседі. май
2 ас қасық. л. қант
1 ас қасық. соя соусы
пышақтың ұшындағы имбирь
200 г пияз
50 г құрғақ саңырауқұлақтар
2-3 картоп
сірке суы
тұз.
1 \\2 ас қасық. л өседі. май
2 ас қасық. л. қант
1 ас қасық. соя соусы
пышақтың ұшындағы имбирь
200 г пияз
50 г құрғақ саңырауқұлақтар
2-3 картоп
сірке суы
тұз.
Сипаттамасы Балықты тазалаңыз, жуыңыз және қытырлақ болғанша майға қуырыңыз. Қантты таза табада қызарғанша қуырыңыз. Кәстрөлге сірке суын, + тұзды, зімбірді, шөптерді, туралған пиязды, жіңішке туралған (бұрын 2 сағатқа малынған) саңырауқұлақтарды, шикі картоп кесектерін құйып, бәрін қайнатыңыз. Көкөністер жұмсарған кезде күйдірілген қантты қосыңыз. Тұздық д. б. орташа қалың және жеткілікті қышқыл. Оны жылы балықтың үстіне құйыңыз. Ksenia SorocНinskaia 2:5030/322. 1
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тәтті және қышқыл тәтті балық (тан су ю) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г тұщы су балығы, 1 \\2 ас қасық. л өседі. май, 2 ас қасық. л. қант, 1 ас қасық. соя соусы, пышақтың ұшындағы имбирь, 200 г пияз, 50 г құрғақ саңырауқұлақтар, 2-3 картоп, сірке суы, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz