Ыдыстағы бұршақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақтарды пісірудің басында, егер сіз оларды ұзақ уақыт жібітсеңіз, немесе пісірудің ортасында, егер сіз оларды жібітпесеңіз, тұздауға болатындығына назар аударыңыз. Мен бұршақтарды кәстрөлдерде әртүрлі тәсілдермен жасаймын, мен сізге де жасап көруді ұсынамын: Бетбелгі схемасы ет (кез келген), пияз репа, үрме бұршақ, қаймақ ет + қосалқы өнімдер, маринадталған қияр, пияз репа, үрме бұршақ, томат пюресі немесе кетчуп 1/3 шошқа еті, 2/3 қой еті, сарымсақ, пияз репа, үрме бұршақ, майонез Дәмдеуіштерді етке де, бұршаққа да өзіңіз қалағандай қосыңыз. Бұршақтардың өте, өте қанағаттанарлық екенін есте сақтаңыз, сіз көп жей алмайсыз. Мұның бәрі сіз қандай ыдысты айтқыңыз келетініне байланысты: қақпағы бар шойын - сіз сіңдірілмеген бұршақты 20-30 минут қайнатасыз. бұл кастрюльге аздап су құйыңыз, содан кейін тұз, ет, пияз және дәмдеуіштерді құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және пешке 45-60 минут қойыңыз. (мүмкін, аз уақыт қажет, себебі сіз дайындықты ет арқылы анықтайсыз), қақпағы бар керамика - сол ингредиенттерді дайындау үшін көп уақыт қажет, сондықтан мен бұршақты түні бойы жібітемін, ал таңертең тұздалған және тұздалған бұршақты кастрюльге саламын. бұрыш еті, пияз, үрме бұршақ және осының бәрін үстіне тұздап, қақпағын жауып, пешке салып, ет піскенше бұқтырамыз, өйткені үрме бұршақ бір мезгілде дерлік піседі.