Бұршақ қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп - 125 г, үрме бұршақ немесе қабығы аршылған бұршақ - 40 г, сәбіз - 20 г, пияз - 20 г, ақжелкен - 5 г, маргарин - 5 г, шөптер - 2 г, дәмдеуіштер. Сұрыпталған және жуылған бұршақты немесе бұршақты суық сумен жауып, ыдысты қақпақпен жауып, қайнағанға дейін баяу қыздырыңыз, содан кейін өте баяу отта жұмсақ болғанша пісіріңіз. Тамырларды ұзындығы 1,5-2 см текшелерге немесе текшелерге кесіңіз, пиязды ұсақтап тураңыз және бәрін бірге құтқарыңыз. Тамырларды, картопты, қайнатылған бұршақты, лавр жапырағын, бұрышты ыстық сорпаға салып, картоп дайын болғанға дейін пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұршақ қосылған картоп сорпасы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz