Бұршақ қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп - 125 г, үрме бұршақ немесе қабығы аршылған бұршақ - 40 г, сәбіз - 20 г, пияз - 20 г, ақжелкен - 5 г, маргарин - 5 г, шөптер - 2 г, дәмдеуіштер. Сұрыпталған және жуылған бұршақты немесе бұршақты суық сумен жауып, ыдысты қақпақпен жауып, қайнағанға дейін баяу қыздырыңыз, содан кейін өте баяу отта жұмсақ болғанша пісіріңіз. Тамырларды ұзындығы 1,5-2 см текшелерге немесе текшелерге кесіңіз, пиязды ұсақтап тураңыз және бәрін бірге құтқарыңыз. Тамырларды, картопты, қайнатылған бұршақты, лавр жапырағын, бұрышты ыстық сорпаға салып, картоп дайын болғанға дейін пісіріңіз.