Пияз қосылған лосось пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 12-ден 15 минутқа дейін 40% және 200 ° C ыстық ауа температурасында қатты және қызарғанша пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында 5 минутқа қалдырыңыз
Сипаттамасы 20,5 см дайын тұздалған торт, 3 жұмыртқа, 150 мл сүт немесе майсыз кілегей, бірнеше пияз, 418 г консервіленген немесе қызыл лосось, тұз, бұрыш Пешті 200 ° C дейін қыздырыңыз. Фольганы немесе металл науаны алыңыз да, тортты ыстыққа төзімді табаққа салыңыз. Жұмыртқаны шайқаңыз, тортты аздап майлаңыз. Сүтті жұмыртқамен араластырыңыз. Пиязды аршып, майдалап тураңыз, оны жұмыртқаға қосыңыз. Лосось шырынын ағызып, теріні және қалың сүйектерді балықтан бөліп алыңыз. Балықтың үстіне жұмыртқа қоспасын абайлап құйыңыз. Торт салынған табақты астыңғы сөреге (металл табаққа) қойыңыз да, конвекция режимінде (пеште) 200 °C ыстық ауа температурасында 4 минут пісіріңіз. Жылы торт қабатын жұмыртқа қоспасымен толтырып, оны төменгі сөреге қойыңыз (металл табаққа).