Қызғылт маринадталған пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз шамдарды мұқият таңдаймыз және тазалаймыз, жақсырақ дөңгелек. Содан кейін, бүкіл периметрдің ортасында, өткір жіңішке пышақпен, біз шамды өзегіне дейін кесіп, 45 вт бұрышпен кесеміз. Шеттерін ақырын басып, пиязды 2 жартыға бөлеміз. Банкаларды әдеттегідей пісіріңіз, бұрандалы қақпағы бар 800 грамм банкалар ең қолайлы. Шамдарды қайнаған сумен құйып, суытыңыз. Біз банкаларға абайлап саламыз. Маринадты дайындаңыз: 150 г сірке суын, 250 г су, 20 г тұз, 50 г қант, бұрыш бұршағын, 3 лавр жапырағын құйыңыз, қайнатыңыз. мен 250 г суды қайнатылған қызылша шырынын алмастырамын. Біз үлкен қызылшаны аламыз, қайнатамыз, ұсақ үккіштен өткіземіз, шырынын сығамыз. Санын өлшейміз. Велосипедтерге алдын ала қайнатпай құйыңыз, үстіне қайнатылған тұздықпен толтырыңыз. Қақпақтармен бұрап бекітеміз. 18 сағаттан кейін пияз жеуге дайын болады. Шамдарды тістелген қабыршақтарға - гүл жапырақшаларына мұқият бөліңіз. Біз бір-біріне 2-3 жапырақшаны салып, гүл жинаймыз. Мұндай "Гүлдер" кез-келген салаттардың безендірілуі, сондай-ақ тәуелсіз өткір тағамдар ретінде жақсы көрінеді.