Стерильденген маринадталған ұсақ пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадтау үшін диаметрі 3 см-ден аспайтын ұсақ пиязды таңдау керек. Үлкенірек бастарды екіге бөлу арқылы бөлек маринадтауға болады. Көлемі бойынша сұрыпталғаннан кейін, шамдарды үстіңгі қабыршақтардан тазалап, түбін және "мойнын" кесіп, жуып, 2-3 минут ұстау керек. қайнаған суға құйыңыз. Банкаларға салыңыз, олардың түбіне дәмдеуіштерді салыңыз: лавр жапырағы, 3-4 түйір қара бұрыш, қалампыр, даршын тілімі. 1 литр қайнаған суға 50 г қатынасында дайындалған тұздықты құйыңыз. тұз, 50 г. қант және 200 мл, 6% сірке суы. Банкаларды герметикалық түрде жабыңыз және 7-8 минут зарарсыздандырыңыз. Маринадталған пияз ет тағамдарына гарнир ретінде беріледі немесе салаттар дайындау үшін қолданылады.