Бұрыш салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құюдың құрамы: 1 литр су үшін - 70 г. қант, 35 г. тұз, 8 г. лимон қышқылы. Бұрышты жуыңыз, тұқымдарды кесіңіз, қайтадан жуыңыз, 2-3 минут. қайнаған суға салып, бірден суық суға салқындатыңыз. Бұрышты ені 5 мм -ден аспайтын жолақтарға кесіңіз және ілгіш бойымен банкаларға мықтап салыңыз. Қайнаған құюмен толтырыңыз және қайнаған суға зарарсыздандырыңыз: жарты литрлік банкалар - 12-15 мин. екі және үш литрлік - 30- 35 мин.