Голланд соусының астындағы төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 800 г ысталған төс еті, 3 ас қасық. л еріген сары май, 3 пияз, 125 мл қызыл шарап, 200 г брокколи, гүлді қырыққабат, сәбіз, спаржа, тұз, қара бұрыш, мускат жаңғағы, 3 жұмыртқаның сарысы, 250 г сары май, лимон шырыны. Етті барлық жағынан ыстық еріген сары майға қызарғанша қызарғанша қуырыңыз. Шамдарды тазалап, әрқайсысын 4 бөлікке бөліп, етпен бірге тез қуырыңыз. Қызыл шарап пен шамамен 125 мл су құйыңыз. Қақпақты жабыңыз және орташа отта шамамен 60 минут қайнатыңыз. Осы уақытта көкөністерді жуыңыз және тазалаңыз. Қайнап жатқан тұзды суға қайнатпай қайнатыңыз. Жылы су ваннасында сарысын 3 ас қасықпен шайқаңыз. л жылы су. Сары май үлпектерін қосыңыз. Дәмділік үшін тұздықты лимон шырыны мен дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Қуыруды бөліктерге бөліп кесіңіз. Қуыру кезінде босатылған шырынды қоюлатып, дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Көкөністермен және тұздықпен бірге қызмет етіңіз.