Маринадталған қызғылт пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз шамдарды мұқият таңдаймыз және тазалаймыз, жақсырақ дөңгелек. Содан кейін, бүкіл периметрдің ортасында, өткір жіңішке пышақпен, біз шамды өзегіне дейін кесіп, 45 вт бұрышпен кесеміз. Шеттерін ақырын басып, пиязды 2 жартыға бөлеміз. Банкаларды әдеттегідей пісіріңіз, бұрандалы қақпағы бар 800 грамм банкалар ең қолайлы. Шамдарды қайнаған сумен құйып, суытыңыз. Біз банкаларға абайлап саламыз. Маринадты дайындау: 150 г сірке суын, 250 г су құйыңыз. 20 г тұз, 50 г қант, бұрыш бұршағы, 3 лавр жапырағы, қайнатыңыз. 250 г суды қайнатылған қызылша шырынын алмастыруға болады. Біз үлкен қызылшаны аламыз, қайнатамыз, ұсақ үккіштен өткіземіз, шырынын сығамыз. Санын өлшейміз. Банкаларға алдын ала қайнатпай құйыңыз, үстіне қайнатылған тұздық құйыңыз. Қақпақтармен бұрап бекітеміз. 18 сағаттан кейін фарт жеуге дайын болады. Шамдарды тістелген қабыршақтарға - гүл жапырақшаларына мұқият бөліңіз. Біз бір-біріне 2-3 жапырақшаны салып, гүл жинаймыз. Мұндай "Гүлдер" кез-келген салаттардың безендірілуі, сондай-ақ тәуелсіз өткір тағамдар ретінде жақсы көрінеді.