Алма пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тест үшін: 200 г маргарин, 3,5 кесе ұн, 2 сарысы, 1 жұмыртқа, 3-5 ас қасық қаймақ, 1 стакан қант, 1 шай қасық сода, сірке суымен сөндірілген. Қамыр илейміз, одан 4 торт пісіреміз (5-6 болуы мүмкін). Крем үшін 0,5 литр сүтте 3 ас қасық жарма қайнатамыз. 1 бап. біз қантты 300 г сары маймен сүртеміз және суық жармамен араластырамыз. Толтыру үшін біз 2 кг алманы тазалаймыз, өзегін алып тастаймыз, жұқа тілімдерге кесеміз, 1 стакан құрғақ шарап құйып, қайнатамыз және баяу отта 30 минут қайнатамыз (жұмсарғанша). Торттарды салқындатамыз, кезекпен салма мен кілегеймен майлап, торттарды кесу арқылы алынған үгінділерге себеміз.