Қолдан жасалған нан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Өнімдер: тұз қосылған 100 г ашытқы, 3 литр қайнатылған сүт (суық болу үшін), 5 жұмыртқа, 250, г күнбағыс майы, 250 г маргарин, 400 г қант. Қамыр өте қалың болмауы үшін ұнды жеткілікті мөлшерде құйып алу керек. Қамырды жылы жерде 12 сағатқа қалдырыңыз, сонда ол сәйкес келеді. Осыдан кейін қамырды қайтадан жылы сүтпен (0,5 литр) сұйылтыңыз, тағы 50 г ашытқы, тұз және ұн қосыңыз. Және қайтадан илеңіз. Қамырды майланған пісірме табаққа салыңыз. Қамырды пісіру парағында жарты сағат немесе одан да көп уақытқа қалдырыңыз, ол қалай сәйкес келетініне байланысты. Содан кейін ғана нан пісіріңіз.