Кепкеннен алынған квас
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Су - 1 литр. Крекер - 200 г. Ашытқы - 10 г. Қант - 50 г. Эмальды кастрюльдегі крекерді қайнаған суға құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және 3 сағат бойы талап етіңіз. Алынған ерітіндіні сүзіп алыңыз, оған қант пен ашытқы қосыңыз. Ашытқыны жылы сумен алдын ала сұйылтыңыз, ұнмен шайқаңыз және 1 сағатқа қалдырыңыз. Ашытқыны қосқаннан кейін квасты 4-5 сағатқа жылы жерге қойыңыз, содан кейін салқындатыңыз. Ол тұтынуға дайын.