Квас рецепті 16.02.99 бастап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бастау үшін - күйдірілген (көмірге дейін емес) қара крекер, бір тамшы ашытқы, 1-2 ас қасық қант. үш литрлік банкадағы қасықтар. 1,5-2 см қабаты бар құмыраға құйыңыз, жылы сумен құйыңыз және шамамен бір күн күтіңіз (бірінші рет, содан кейін - аз) немесе квас қажет болса, шамамен екі "Көзді жұлып алыңыз". Кейіннен бірнеше қасық құрғақ квас немесе крекер қосыңыз. Толық ауыстырған кезде (құмырада ашытқы көп болған кезде) ашытқыны қосыңыз. РЅ: Ұстау мерзімдері - жазғы +30 градус.