Үй квасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы SU.KITCHEN конференциясынан алынды Автор: Натали Мартынова Менің анам мен әпкемнің рецепті: Бастау үшін - күйдірілген (көмірге дейін емес) қара крекер, бір тамшы ашытқы, 1-2 ас қасық қант. үш литрлік банкадағы қасықтар. 1,5-2 см қабаты бар құмыраға құйыңыз, жылы сумен құйыңыз және шамамен бір күн күтіңіз (бірінші рет, содан кейін - аз) немесе квас қажет болса, шамамен екі "Көзді жұлып алыңыз". Кейіннен бірнеше қасық құрғақ квас немесе крекер қосыңыз. Толық ауыстырған кезде (құмырада ашытқы көп болған кезде) ашытқыны қосыңыз. PS: экспозиция уақыты - жазғы +30 градус. Дайындық, шын мәнінде, біз оның дәмін түсі бойынша да анықтадық - неғұрлым қараңғы болса, соғұрлым дайын болады. :)