Апельсин қосылған нан пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 6 порция үшін қажет: кешегі нанның 10 туралған тілімі (қыртыссыз), 380 г консервіленген апельсин (сиропсыз), 3 ас қасық. тұқымсыз мейіз қасықтары, 3 ас қасық. ұсақталған бадам қасықтары, 3 ас қасық. сары май қасықтары, 2,5 кесе сүт, 3 жұмыртқа, 0,6 кесе тазартылмаған ұсақ түйіршіктелген қант, 0,5 шай қасық жаңадан үгітілген мускат жаңғағы, 1/2 шай қасық ұнтақталған даршын, ваниль эссенциясының бірнеше тамшысы. Пешті 180 Вт дейін алдын ала қыздырыңыз. Нанды, апельсинді, мейізді және жаңғақтарды араластырыңыз. Пісіруге арналған табаға жіберіңіз. Сары май мен сүтті кастрюльге сары май бөлінгенше қыздырыңыз, содан кейін дерлік қайнатыңыз, бірақ қайнатпаңыз. Оттан алыңыз. Үлкен кастрюльде жұмыртқаны, қантты, дәмдеуіштерді және эссенцияны біріктіріңіз. Сары май қосылған сүтке құйып, араластырыңыз, содан кейін бұл қоспаны апельсин қосылған нанға баяу құйыңыз, сонда ол оған сіңіп кетеді. Пудингті 45 минут пісіріңіз, ол ортасына батқанша, ал қыртысы қызарғанша және қытырлақ болғанша.