Ром және карамель қосылған алмалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4-6 порция үшін қажет: 200 г туралған сары май, 0,5 кесе тазартылмаған түйіршіктелген қант, 2 шай қасық лимон шырыны, 3 ас қасық. су қасықтары, 3 орташа ас қасық алма, 2 ас қасық. ром қасықтары, 0,5 ас қасық. ұнтақталған даршын қасықтары, балмұздақ немесе безендіруге арналған кілегей. Сары майды үлкен кастрюльге салыңыз да, ерігенше кішкене отқа қойыңыз. Қантпен, лимон шырынын және сумен араластырып, қайнатыңыз, кейде қант ерігенше араластырыңыз, содан кейін сироп аздап қоюланып, қызарғанша араластырмай қайнатыңыз. Алманы қабығынан арнайы құрылғының көмегімен тазалаңыз, өзегін алыңыз, содан кейін алманы сақиналарға кесіңіз. Даршын, ром және алманы сиропқа салыңыз, сонда алма толығымен сироппен жабылады. Алма жұмсақ болғанша қайнатыңыз, шамамен 5 минут. Қызмет көрсететін табаққа ауыстырыңыз. Балмұздақпен немесе кілегеймен жылы ұсыныңыз.